Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă, amendat de Poliția Municipiului

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost amendat de polițiști, pentru că, anul trecut, în luna octombrie, a participat la o acțiune în cadrul căreia au fost date jos mai multe bannere electorale.

Falcă a spus, luni, că a fost amendat cu 5.000 de lei, de Poliția Municipiului Arad, amenda fiind trimisă pe adresa de domiciliu a primarului.

„Am fost amendat cu 5.000 de lei, pe motiv că am fost prezent la demontarea bannerele electorale afişate ilegal în oraş”, a explicat Gheorghe Falcă.

Primarul a afirmat că nu va plăti amenda. „Nu am plătit amenda. O s-o atac în instanţă”, a mai spus Falcă

Anul trecut, în luna octombrie, Gheorghe Falcă a fost anchetat de poliţişti, oamenii legii susţinând că bannerele candidatului PSD la alegerile prezidențiale ar fi fost furate în timpul unei acţiuni la care a participat şi primarul.

Gheorghe Falcă a susţinut, atunci, că Poliţia Municipiului a făcut cercetări „nu cu privire la afişajul ilegal, ci cu privire la sustragerea unor bannere cu Victor Ponta, respectiv cele care au fost date jos de angajaţii firmelor cu care municipalitatea are contract de salubrizare”.

CITITI SI: Scandalul bannerelor: Primarul Falcă, anchetat de poliţişti

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.