Primarul Aradului, la festivitățile de deschidere a noului an școlar 

Publicat de actualitati-arad in 14 Sep, 2015 | Parerea ta

12003940_886248401412644_1284519492199018307_nPrimarul Municipiului Arad, dl. Gheorghe Falcă a participat în această dimineață la festivitățile de deschidere a anului școlar  2015-2016 la mai multe unități de învățământ din oraș. 

Cu acest prilej Primarul Aradului a urat succes tuturor elevilor și profesorilor arădeni și a subliniat importanța pe care municipalitatea o acordă educației în programele de dezvoltare locală.

„Investițiile pe care le-am realizat până acum se văd direct la un mare număr de școli, printre acestea avem și cea mai mare investiție din învățământ realizată în România, aproape 12 milioane euro pentru reabilitarea Colegiului Național «Moise Nicoară».

Continuăm programul de modernizare, fiind binevenite fondurile operaționale UE 2014-2020. Practic noi am pregătit tot pachetul de investiții pentru accesarea de fonduri europene pentru liceele, școlile și grădinițele care nu au fost încă reabilitate. Cu experiența administrativă pe care am dobândit-o prin proiectele pe care le-am derulat vom reuși să finalizăm pe baza acestor fonduri modernizarea tuturor școlilor din municipiul Arad“, a declarat Primarul Aradului, dl. Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare