Primăria Arad va aloca 200.000 lei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgență

Publicat de actualitati-arad in 06 Jul, 2017 | Parerea ta

În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad pe 2017,  Primăria Arad va transfera suma de 200.000 lei Spitalului Clinc Judeţean de Urgenţă în vederea finanţării cheltuielilor curente din domeniul sănătăţii. 

Transferul vine în urma solicitării celei mari unităţi spitaliceşti din judeţ de a aloca urgent fonduri pentru reparaţii curente la Secţia de Urologie.

La finele lunii mai, Direcţia de Sănătate Publică Arad a decis suspendarea temporară a activităţii Blocului Operator Urologie întrucât acesta nu corespundea normelor igienico-sanitare.

Lucrările care vor fi realizate la Secţia de Urologie, din Piaţa Mihai Viteazul, sunt: schimbarea/remodelarea circuitelor medicale, schimbarea caloriferelor, implicit a instalaţiei de încălzire care nu a mai fost schimbată de cel puţin 40 de ani, igienizarea şi placarea sălilor de operaţii/pregătire pacienţi, pregătire instrumentar, modificări interioare în structura uşoară cu pereţi de rigips, reparaţiile tuturor geamurilor secţiei etc.

Menţionăm că redeschiderea Blocului Operator Urologie este condiţionată de executarea acestor lucrări.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare