Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad anunță: Se afișează lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale

comunicat-presaPrimăria Municipiului Arad anunță că, în perioada 6 – 12.10.2016, se afișează lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale la sediul Primăriei.

Punctajul a fost calculat în baza Hotărârii Consiliului Local nr.52/04.03.2016, cu privire la aprobarea criteriilor de punctare pentru soluționarea cererilor de locuințe sociale, aprobarea formularului de înscriere pe lista de priorități și actele justificative pentru întocmirea dosarului.

Eventualele contestatii se pot depune in termen de 5 zile lucratoare, incepand cu data de 11.10.2016. Contestațiile se solutioneaza în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării acestora de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Listele finale după soluționarea contestațiilor se supun aprobării Consiliului Local al Municipiului Arad, urmând ca după aprobare să fie afișate la sediul Primăriei Municipiului Arad.

Atribuirea locuințelor se asigură în ordine descrescătoare a punctajului de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

Locuința atribuită nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la dreptul locativ astfel câștigat.

Vor avea prioritate la obtinerea unei locuinte, persoanele/familiile evacuate din imobilele retrocedate foștilor proprietari, aflate pe lista de priorități întocmită în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr.117/2007 privind stabilirea criteriilor pentru ordinea de prioritate a repartizării locuinţelor din fondul locativ de stat, familiile care îndeplinesc condiţiile prevăzute de O.U.G. nr. 40/1999.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *