Prezentare finanţări POR, PNDR şi transfrontaliere, la Expo Arad

Publicat de actualitati-arad in 16 Mar, 2016 | Parerea ta

expo pozaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în cadrul târgului “ConfortConstruct&Instal” seminarii şi conferinţe de specialitate, dedicate agenţilor economici de profil.

Conferinţele vor avea loc la Expo Arad, Pavilion A, la etaj, vineri,18 martie, începând cu ora 11.00 şi sâmbătă, 19 martie, începând cu ora 10.00, cu teme de interes pentru constructori și autoritățile locale.

Programul acestora este:

Vineri, 18 martie

11.00 – Strategii de dezvoltare județene, regionale și naționale, finanțări pe programele naționale și europene – Noutăți pentru constructori și autoritățile locale

– Agenția pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest – măsuri POR 2014 – 2020

– Consiliul Județean Arad – Strategia de Dezvoltare a judeţului Arad 2014 – 2020

– Primăria Arad – Strategia de Dezvoltare a Municipiului Arad, proiecte de reabilitare termică și a fațadelor

– Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Arad – măsuri PNDR 2014 – 2020, informații utile pentru autoritățile locale și firmele deconstrucții.

Sâmbătă, 19 martie

10.00 – Facultatea de Arhitectură şi Urbanism Timişoara – prezentarea rezultatelor experimentale efectuate pe pereţi nestructurali din zidărie solicitaţi seismic în plan şi perpendicular pe planul lor.

Participarea la orice conferinţă este gratuită şi poate fi confirmată până cel târziu în data de 17 martie la adresa de email ccia@ccia-arad.ro, detalii suplimentare la telefon: +40 257 208 800 sau pe site: http://www.ccia-arad.ro/ro/confortconstruct-instal.html

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare