Prevenția cancerului de sân, o prioritate pentru Organizația Femeilor Liberale din Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 Oct, 2016 | Parerea ta

ofl-aradCu ocazia Zilei Internaţionale de Luptă Împotriva Cancerului de Sân, ce a avut loc sâmbătă 01 octombrie, doamnele din Organizația Femeilor Liberale, au desfășurat o acţiune de conştientizare pentru reprezentantele sexului frumos despre importanţa prevenţiei cancerului de sân.

Acțiunea a avut loc atât în municipiul Arad, cât și în județ, aceasta a constat în distribuirea materialelor informative, baloanelor și fundițelor roz, culoare reprezentativă a luptei împotriva cancerului la sân.

Consilierul local, Adina Dumitrean, consideră că: „Este extrem de importantă conștientizarea unei astfel de probleme tot mai des întalnite în rândul femeilor. De aceea, ne vom implica în perioada următoare, cu și pentru femei cu scopul prevenirii și reducerii cazurilor. Vă invităm alături de noi în campania ce urmează să o derulăm!”.

Cadrul medical și reprezentantul  Organizație Femeilor Liberale Arad, Livia Nini, ne spune: „Deoarece cancerul de sân reprezintă o patologie cu o frecveță mare în România, acesta este curabil într-o proporție de 98% dacă este tratat la timp, astfel că vă sfătuiesc, dragi doamne și domnișoare, să vă autocontrolați. Sigur, te intrebi de ce tu, apoi devii furioasă, disperată,vulnerabilă. Fii responsabilă de viața ta prin luptă și dorința de a învinge. Nu lăsa ca acele momente de slăbiciune să își pună amprenta asupra ta. Tu trebuie să fii puternică!”.

„Vă invităm pe fiecare dintre voi să fiți o luptătoare împotriva acestei cumplite boli!”, a fost mesajul femeilor liberale din Pecica.

Președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, Simona Stan: „Partidul Național Liberal promovează importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân, a doua cea mai frecventă formă de cancer în România. Vom demara în perioada următoare o campanie de prevenție pentru doamnele arădene, care sper să vină în ajutorul acestora”.

Alături de doamnele liberale arădene, la acțiune au fost prezenți Iustin Cionca, președinte al CJ Arad, și Ion Șcheau, deputat PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare