Preşedintele Federaţiei Române de Înot, Camelia Potec, în vizită la Arad

Publicat de actualitati-arad in 20 Oct, 2017 | Parerea ta

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, s-a întâlnit azi cu preşedintele  Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec.

Discuţia s-a axat pe planurile municipalităţii arădene cu privire la noul bazin de înot, care ar putea fi dat în folosinţă în prima parte a anului viitor. Preşedintele Federaţiei Române de Înot a apreciat implicarea administraţie locale arădene în promovarea sportului de masă şi în special investiţiile făcute în bazele sportive. Potec a subliniat cât de importantă este componenta managerială în succesul acestor baze sportive.

„Vom avea un parteneriat cu Federaţia Română de Nataţie.  În plus avem un club privat care doreşte să ne devină partener. În primăvară vom face analiza a ceea ce înseamnă managementul acestui bazin şi ne dorim să sprijiim cât mai multe cluburi sportive din municipiu.. Dorinţa noastră este de a atrage tot mai mulţi  tineri către sport şi în special către nataţie”, a afirmat edilul la finalul întâlnirii de azi.

După întâlnirea cu primarul municipiului Arad, Camelia Potec, însoţită de viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, Viorel Bitang şi Gabriel Iazbinsky au efectuat o vizită pe şantierul bazinului de înot din Subcetate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare