Președintele CJ Arad s-a întâlnit cu consulul general al României la Gyula

Publicat de actualitati-arad in 20 Sep, 2016 | Parerea ta

foto-vizita-1În data de 19 septembrie 2016, consulul general al României la Gyula, Excelența Sa Florin Vasiloni, l-a primit, în vizită de lucru, pe Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Oficialul arădean a fost însoţit de o delegaţie din care au făcut parte printre alţii prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii „Vasile Goldiş” din Arad, şi Andrei Ando, manager al camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Întâlnirea a avut loc în contextul unor întrevederi avute de delegația Consiliului Județean Arad cu parteneri în Ungaria, autorități publice ungare, printre care Consiliul Județean Bekes, în vederea accesării de proiecte transfrontaliere, pe axa RO-HU 2014-2020.

Președintele Iustin Cionca a prezentat diplomatului român prioritățile de dezvoltare ale județului Arad, vorbind printre altele despre necesitatea dezvoltării infrastructurii, dar și despre intenția dezvoltării la Arad a unei clinici de oncologie.
În cadrul întrevederii, au fost abordate și aspecte legate de situația actuală a comunității istorice românești din Ungaria.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliului Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare