Președintele CJ Arad cere ajutorul parlamentarilor

Publicat de actualitati-arad in 03 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPreședintele Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioţcu, face un apel către parlamentarii arădeni, pentru susţinerea Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI).

„Solicitarea vine în contextul declaraţiilor ministrului pentru Dezvoltare Regională şi Administraţie Publică, Liviu Dragnea, care a subliniat că se poartă discuţii pentru identificarea unor criterii care să stea la baza prioritizării acestui acestui program local, prin care se dorea de către vechiul guvern reabilitarea a 10.000 de km de drum judeţean şi de interes local“, se menționează într-un comunicat de presă, remis de CJ Arad.

Nicolae Ioțcu a afirmat că „este momentul ca parlamentarii arădeni să dea dovadă de echilibru şi echidistanţă politică, să facă demersuri pentru ca PNDI să continue în judeţul Arad, având în vedere că acest program a început aici“.

„Discutăm despre drumurile Arad-Şiria şi Arad-Felnac, drumuri care sunt de interes deosebit pentru arădeni, drumuri care au fost predate de Consiliul Judeţean Arad Ministerului Dezvoltării Regionale. Finanţarea lucrărilor de refacere a acestor drumuri trebuie să vină de la Bucureşti, iar parlamentarii arădeni sunt cei care pot şi trebuie să facă eforturi pentru ca judeţul Arad să primească această finanţare“, a declarat Nicolae Ioțcu.

Președintele CJ Arad a mai spus că „acum, când se discută de identificarea criteriilor care vor sta la baza prioritizării investiţiilor, parlamentarii arădeni trebuie să facă lobby pentru ca această finaţare să fie repartizată echilibrat în teritoriu, iar Aradul să primească fondurile pentru continuarea celor două lucrări“.

CITITI SI: Scrisoare deschisă adresată parlamentarilor arădeni

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare