Ziarul electronic al arădenilor

Premiu pentru Școala de sudură din Arad

Şcoala de sudură din Arad, care funcţionează sub egida Filialei județene Arad a Confederaţiei Patronatul Român a participat la „Premiile pentru promovarea Intreprinderilor Europene 2016”, la secţiunea „Antreprenoriat responsabil şi global”.

La concurenta cu firme de prestigiu din Europa, cu tradiţie şi experientă de zeci de ani,  Şcoala de sudură arădeană, condusă de Ing. Ioan Marin Crişan, a ocupat un bine meritat loc şase internaţional şi locul întâi la nivel naţional.

„Fiind prima participare de acest fel pentru şcoala noastră, acest loc ne onorează. Pornind de la selecţia şi până la participarea la Bratislava, în aceasta reunoaştere internaţională stau ani de muncă, nu doar a mea ci şi a fomatorilor. Fără sprijinul întregii echipe nu aş fi reuşit aceasta performanţă. Nu pot să nu mulţumesc încă odată preşedintelui Patronatului Român, Gheorghe Naghiu, care m-a sprijinit încă de la început atât financiar cât şi moral şi logistic”, a declarat Ioan Marin Crişan la revenirea de la Bratislava.

În completare vicepreşedintele Filialei Arad a Confederaţiei Patronatul Român, Marcel Măinescu a declarat:

„Firmele româneşti se confruntă cu lipsa forţei de muncă calificate, iar apariţia unei Şcoli de Sudură într-un oraş în care sudorii sunt la mare căutare este un câştig pentru oraş. De aceea ne bucură recunoaşterea internaţională a Şolii de sudură arădene, şi felicit munca întregii echipe. ”

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Filiala județeană Arad a Confederației Patronatului Român. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *