Premiu la concursul național de creație în limba engleză pentru o elevă din Arad

Publicat de actualitati-arad in 14 Jun, 2013 | Parerea ta

fotoO elevă din Arad a primit premiul special la concursul național de creație în limba engleză „Shakespeare School Essay Competition”.

La finalul concursului, Denisa Budihală, de la Colegiul Național „Moise Nicoară“, a primit din partea juriului premiul special.

Concursul este organizat de Asociația Shakespeare School pentru Educație, iar anul acesta s-au înscris 4.000 de participanți din toate județele României.

Cei 37 de finaliști au impresionat juriul prin creativitate și cunoștințe deosebit de bune de limba engleză și au primit ca premiu tabere de engleză de două săptămâni în România și în Marea Britanie, cursuri gratuite de limba engleză și fotografie, vouchere de participare la examenele Cambridge, cărți și dicționare în limba engleză.

Asociația Shakespeare School pentru Educație a premiat cele mai bune eseuri în limba engleză înscrise în cadrul concursului național de creație „Shakespeare School Essay Competition 2013“.

Concursul de eseuri a Școlii Shakespeare unul dintre proiectele prin care Asociația Shakespeare School pentru Educație își propune să motiveze tinerii să își perfecționeze cunoștințele de limba engleză.

Evenimentul s-a desfășurat în sala ArCub din București, iar începutul ceremoniei a fost dat de ambasadorul competiției, Maia Morgenstern,

Concursul a fost organizat sub patronajul Anului European al Cetățenilor, iar participanții și-au folosit creativitatea pentru a descrie un stat european imaginar, folosind elemente emblematice ale țărilor existente: simboluri culturale, tradiții, personalități sau chiar monumente și zone geografice.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare