Premii pentru cele mai frumoase blocuri din Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Aug, 2013 | Parerea ta

IMG_1717GALERIE FOTO Asociațiile de locatari, care au participat la concursul „Aradul curat“, aflat anul acesta la cea de a treia ediţie, au fost premiate, duminică, în cadrul evenimentelor dedicate zilelor oraşului.

Premierea câștigătorilor a fost făcută la Ștrandul Neptun, la eveniment fiind prezenți peste 100 de reprezentanți ai asociațiilor de locatari din municipiul Arad.

Concursul s-a desfășurat în perioada 15 iunie – 15 iulie, iar în competiție s-au înscris 211 de asociații de locatari.

„Asociaţiile de locatari care au participat la concursul «Aradul curat» au fost jurizate de o comisie specială, care s-a deplasat în teren şi a verificat toate blocurile şi spaţiile verzi înscrise în concurs”, a precizat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii Profesionale a Administratorilor Arad.

La finalul concursului, au fost acordate 50 de premii I, 50 de premii II şi 50 de premii III.

Premiile au constat unelte de grădină (hârleţe, greble mari şi mici), forfece pentru tuns gardul viu, baterii solare şi diplome.

Premiile au fost înmânate câștigătorilor de Claudia Macra, administratorul public al municipiului, şi consilierii locali Marcela Nicşanu, Mariana Cismaşiu şi Glad Varga.

Premiile au fost acordate asociaţiilor de locatari pentru spațiile verzi amenajate în jurul blocurilor, dar și pentru amenajarea caselor scărilor cu flori şi panouri informative. De asemenea, aceste asociaţii au amenajat, din fonduri proprii, locuri de odihnă cu băncuţe şi mese pentru diverse jocuri.

Toate asociaţiile de locatari participante la acest concurs au fost invitate de Uniunea Profesională a Administratorilor să servească dintr-un gulaș de porc, preparat în două cazane.

„Prin organizarea acestui concurs s-a dorit ca tot mai multe asociaţii locative să se implice activ în amenajarea şi întreţinerea condominiilor, a spaţiilor verzi din jur şi a zonelor adiacente utilizate în comun, respectiv parcări, garaje. Scopul acestui concurs este să avem un oraş mai frumos, oameni mai implicaţi”, a spus Claudia Macra.

Reprezentanții administrației locale au anunțat că acest concurs va continua şi anul viitor.

text&foto: actualitati-arad.ro

AICI FOTO DE LA PREMIEREA ASOCIATIILOR DE LOCATARI

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare