Ziarul electronic al arădenilor

Pregătiri pentru Târgul de Primăvară de la Arad

targ-bun-300x209Ediția din acest an a Târgului de Primăvară de la Arad se va desfășura în perioada 15 aprilie – 4 mai, comercianţii fiind aşteptaţi să depună cereri pentru închirierea căsuţelor.

Conform unei dispoziţii emisă de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, au fost stabilite amplasamentele pentru desfăşurarea comerţului ambulant pe domeniul public, cu ocazia Târgului de Primăvară, organizat anual în centrul orașului.

Astfel, 22 de căsuțe destinate comercianților vor fi amplasate pe strada Romul Veliciu, iar 20 pe zona platoului din faţa Palatului Administrativ.

„Locurile de vânzare se atribuie în limita stabilită, iar cererile tip pentru desfăşurarea comerţului stradal vor fi obţinute de la Serviciul Relaţii cu Publicul şi se vor înregistra până la data de 5 aprilie. Cererile vor fi însoţite de autorizaţiile prevăzute pentru funcţionare, conform legislaţiei în vigoare. Se va ataşa de asemenea o listă cu produsele comercializate, fotografii în format electronic sau pe suport de hârtie, urmând ca dosarele incomplete să fie descalificate”, se arată în dispoziţia primarului.

În acelaşi document se mai menţionează că orarul de funcţionare al târgului va fi, zilnic, în intervalul 11.00 – 23.00, denumirea firmei va trebui expusă la vedere, iar vânzătorii vor fi obligaţi să poarte ecuson cu numele.

Produselor ce vor putea fi comercializate la Târgul de Primărvară sunt ouă încondeiate, cozonaci, produse de patiserie, flori, decoraţiuni şi ornamente de sezon, icoane, jucării, anticariat, antichităţi, produse de alimentaţie publică.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *