Ziarul electronic al arădenilor

Pregătiri pentru o nouă ediție a Raliului Aradului

intalnire-mihai-leuIustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, alături de consilierul judeţean Ovidiu Moşneag au avut vineri, 16 septembrie 2016, o primă întâlnire de lucru cu Mihai Leu, organizatorul competiţiei Raliul Aradului, şi Ciprian Suărăşan, director organizatoric.

Evenimentul, devenit un concurs cu greutate în automobilismul românesc şi internaţional, se va afla anul viitor la cea de-a noua ediţie, iar pentru buna reuşită, Consiliul Judeţean Arad, în calitate de co-organizator, a început deja demersurile pentru pregătirea lui.

 Consilierul judeţean Ovidiu Moşneag a subliniat că, în ceea ce priveşte Raliul Aradului, având în vedere rezonanţa de care se bucură deja evenimentul, este nevoie de implicarea factorilor decizionali din administraţia locală şi judeţeană.

„Ne-am întâlnit cu domnul Mihai Leu pentru a stabili câteva dintre aspectele considerate importante pentru buna reuşită. Vorbim aici despre traseul raliului, despre drumurile pe care se va desfăşura circuitul. Este nevoie de implicarea Consiliului Judeţean, pentru a oferi condiţiile necesare derulării în siguranţă a acestui concurs. Raliul Aradului a devenit o carte de vizită a judeţului nostru, importantă în promovarea turismului local”, a subliniat Ovidiu Moşneag.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, este de părere că „fiecare ediţie va aduce ceva nou competiţiei, iar judeţul nostru va fi cunoscut tot mai mult  de cei pasionaţi de astfel de evenimente, sportivi de marcă din Romania şi străinătate, precum şi iubitori ai sportului auto”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *