Prefectura anunță: Organizarea alegerilor, fără probleme

Publicat de actualitati-arad in 21 May, 2014 | Parerea ta

alegeri1-300x23121Prefectura a anuțat, miercuri, că organizarea alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European la nivelul judeţului Arad „decurge fără probleme, fiind respectate toate termenele stabilite prin actele normative aferente“.

Prefectul județului Arad, Cosmin Pribac, a afirmat că „din punctul de vedere al Instituţiei Prefectului, totul este pregătit pentru organizarea în cele mai bune condiţii a alegerilor de duminică“.

„Sunt pregătite materialele necesare votării pe care le vom distribui împreună cu reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean, în cursul zilei de vineri, către primăriile din judeţ. În cursul zilei de sâmbătă, echipe formate din angajaţi ai Instituţiei Prefectului vor verifica amenajarea şi dotarea corespunzătoare a secţiilor de votare. Am convingerea că alegerile din 25 mai se vor desfăşura fără a se întâmpina probleme organizatorice şi nici incidente de natură să aducă atingere ordinii publice”, a declarat Cosmin Pribac.

La nivelul Judeţului Arad vor fi amenajate 439 secţii de votare, dintre care 115 vor fi în municipiu.

Delimitarea secţiilor de votare poate fi consultată pe siteul Instituţiei Prefectului, www.prefecturaarad.ro, secţiunea “Alegeri Europarlamentare 2014”.

Au fost primite de la Ministerul Afacerilor Interne 433.052 buletine de vot, inclusiv rezerva de 10% şi buletinele anulate de Biroul Electoral Judeţean în vederea afişării ca model la secţiile de votare şi sediul BEJ Arad.

În listele electorale permanente din judeţul Arad sunt înscrişi 393.538 alegători.

Cele 439 secţii de votare vor fi amenajate în 384 de locaţii, iar paza secţiilor va fi asigurată de către cadre ale instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare