Prefectul Cosmin Pribac a participat la derularea unui exercițiu militar în poligonul Dud-Tauț

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a asistat la derularea unor activități specifice din cadrul exercițiului „Someș 15”, desfășurat de  Brigada 18 Infanterie “Banat” împreună cu toate structurile subordonate acesteia, în poligonul Dud-Tauţ.

„Îi felicit pe organizatorii acestui exercițiu pentru profesionalismul de care dau dovadă în îndeplinirea tuturor misiunilor, indeferent de specificul lor și de locul de desfășurare, eforturile lor fiind bine apreciate de partenerii și aliații României din cadrul NATO”, a declarat Prefectul Cosmin Pribac.

În fazele efective de derulare a programului de instruire sunt angrenați peste 500 de militari ai Brigăzii 18 Infanterie “Banat”, fiind implicate peste 100 de mijloace tehnice şi echipamente.

Activitățile derulate în data de miercuri, 9 septembrie, au fost supervizate de Comandantul Diviziei 4 Infanterie  „Gemina”, domnul General de brigadă Ioan Manci. Acestea au constat în desfăşurarea unui exerciţiu tactic cu trageri reale, executat de o secţie de obuziere, cal. 152 mm, din cadrul Batalionului 183 Artilerie “Gen. Ion Dragalina”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare