Prefectul Aradului a primit Emblema de Merit „Partener pentru Apărare”

Publicat de actualitati-arad in 01 Dec, 2016 | Parerea ta

medalie-22Prefectul judeţului Arad, Cosmin Valentin Pribac, a primit din partea  șefului Statului Major al Armatei, gen. Nicolae – Ionel Ciucă,  Emblema de Merit „Partener pentru Apărare” clasa a II-a.

Distincția a fost acordată „în semn de înaltă apreciere a profesionalismului şi a contribuţiei deosebite aduse în susţinerea unor activităţi specifice, precum şi pentru sprijinul constant acordat structurilor Ministerului Apărării Naţionale dislocate pe raza administrativ-teritorială a judeţului Arad, cu prilejul Zilei Naţionale a României”.

Distincţia i-a fost înmânată prefectului de comandatul Garnizoanei Arad, col. Relu Burtea, în prezenţa şefilor structurilor judeţene aparţinând Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

„Sunt deosebit de onorat pentru această distincţie. Mulţumesc domnului general Nicolae – Ionel Ciucă, dar şi domnului colonel Relu Burtea, precum şi întregului personal din cadrul structurilor Ministerului Apărării Naţionale de pe raza administrativ-teritorială a Judeţului Arad pentru excelenta colaborare pe care am avut-o în ultimii ani în diferitele activităţi desfăşurate împreună. Cu ocazia Zilei Naţionale a României urez «La mulţi ani!» tuturor arădenilor”, a declarat prefectul judeţului Arad, Cosmin Valentin Pribac.

foto: Prefectura Arad

medalie-33

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare