Predoiu, la Arad: „PDL intră într-un ritm alert de reconstrucţie și modernizare“

Publicat de actualitati-arad in 19 Aug, 2013 | Parerea ta

fotoPrim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a spus, luni, la Arad, că partidul intră într-un ritm alert de reconstrucţie, modernizare şi își va intensifica opoziţa faţă de guvernarea USL.

Predoiu, alături de fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, și Valeriu Tabără, ex-ministru al Agriculturii, au fost prezenți, luni, în Arad.

În timpul unei conferințe de presă de la sediul PDL Arad, Cătălin Predoiu, a declarat că PDL intră „într-un ritm alert de reconstrucţie, modernizare şi intensificare a opoziţiei faţă de guvernarea USL“.

„Facem eforturi să construim alternativă la USL (…) În curând vom lansa guvernul de alternativă (…) Lista cu membrii va fi stabilită, probabil, peste câteva săptămâni“, a spus Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă din guvernul alternativă al PDL, Predoiu a afirmat: „în ranița fiecărui soldat se află un baston de mareșal“.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, Predoiu a răspus că despre prezidenţiale nu vorbeşte „încă“, până nu face un tur al filialelor judeţele pentru a „face priză“ cu partidul.

Totuși, Predoiu a anunțat că nu va candida la alegerile europarlamentare.

În cadrul conferinței de presă, fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu, a criticat guvernarea USL.

Atât Predoiu, cât și Ialomițianu, au spus că se vor întâlni, luni, la Arad, cu reprezentanți ai mediului economic.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare