Ziarul electronic al arădenilor

Portofel găsit de un jandarm, înapoiat proprietarului

Astăzi, în jurul orei 10.30, aflându-se în timpul liber în supermarket-ul Real din municipiul Arad, plutonierul Andrei Scorțar a găsit un portofel în incinta magazinului.

Fără să stea pe gânduri, acesta a luat portofelul și s-a îndreptat spre punctul de informare a magazinului, unde dispecera prin sistemul de amplificare a făcut anunțul găsirii portofelului, indicând numele proprietarului.

În scurt timp la punctul de informare s-a prezentat un domn de aproximativ 45 de ani, care încă se afla în incinta magazinului.

Acesta a ramas plăcut surprins de gestul colegului nostru având în vedere că în portofel alături de suma de bani, se mai aflau carduri de credit și salarii, cartea de identitate si alte documente de identificare.

Jandarmeria Arad salută gestul colegului nostru și pe această cale informăm că „Însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor“ constituie infracțiune, conform Art. 243 potrivit Noului Cod Penal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.