Portmoneu pierdut de un pensionar, găsit de un jandarm

Publicat de actualitati-arad in 14 Jul, 2016 | Parerea ta

comunicat presaMiercuri, 13 iulie a.c., un jandarm aflat în serviciu de pază și protecție a unei instituții financiare din municipiul Arad a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a pierdut un portmoneu.

Jandarmul a întreprins demersurile necesare pentru a identifica persoana căreia îi aparține obiectul pierdut și, în prezența martorilor, a verificat conținutul. În portmoneu au fost găsite, pe lângă un act de identitate, alte documente personale și o sumă de bani.

Pe baza documentelor, jandarmii au contactat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 82 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Acesta a fost surprins și a recunoscut că nu și-a dat seama de faptul că a pierdut bunurile personale. El a transmis mulțumiri jandarmilor pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare