Ziarul electronic al arădenilor

Portmoneu pierdut de un pensionar, găsit de un jandarm

comunicat presaMiercuri, 13 iulie a.c., un jandarm aflat în serviciu de pază și protecție a unei instituții financiare din municipiul Arad a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană a pierdut un portmoneu.

Jandarmul a întreprins demersurile necesare pentru a identifica persoana căreia îi aparține obiectul pierdut și, în prezența martorilor, a verificat conținutul. În portmoneu au fost găsite, pe lângă un act de identitate, alte documente personale și o sumă de bani.

Pe baza documentelor, jandarmii au contactat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 82 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Acesta a fost surprins și a recunoscut că nu și-a dat seama de faptul că a pierdut bunurile personale. El a transmis mulțumiri jandarmilor pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.