Ponta: „Obiectivul PSD la europarlamentare este să luăm peste 35%“

Publicat de actualitati-arad in 22 Aug, 2013 | Parerea ta

pontPremierul Victor Ponta a declarat, joi seară, că PSD trebuie să câştige primele alegeri europarlamentare, după două scrutinuri pierdute, pentru social-democraţi miza fiind alegerea unui membru al socialiştilor europeni în fruntea Comisiei Europene.

„Probabil că PSD va avea scor mai mare la europarlamentare decât PNL. Obiectivul nostru este să fim primul partid, să fim pe primul loc. Apoi, vrem diferență cât mai mare față de al doilea partid, care cred că va fi PNL. Aș fi ipocrit să spun că nu vreau ca PSD-ul să obțină cât mai mult”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a explicat că obiectivul PSD este să obţină un scor de peste 35% la europarlamentare, pentru a avea un cuvânt de spus în alegerile pentru Comisia Europeană.

„Pentru noi există şi miza alegerilor din Parlamentul European. Socialiştii vor avea un candidat, nu este niciun secret, eu, ca lider, îl susţin pe domnul Schulz. Pentru PSD e important un scor cât mai mare ca să avem un cuvânt de spus”, a mai precizat premierul Victor Ponta.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare