Ziarul electronic al arădenilor

Poliţistul care a salvat o fetiţă de la înec, premiat cu o diplomă de CJ Arad

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, a iniţiat o campanie, „Arădeni cu care ne mândrim”, prin care doreşte să scoată în evidenţă faptele bune, lucrurile speciale pe care le fac unii arădeni, prin care să promovăm mândria de a fi arădean.

„Consiliul Judeţean este şi o instituţie de reprezentare şi cred că trebuie să scoatem în evidenţă acei arădeni care fac lucruri deosebite. Prima distincţie i-am acordat-o poliţistului Marius Ţîrle, care a salvat o fetiţă de la înec şi care şi-a câştigat pe merit supranumele de poliţist erou. El merită recunoştiinţa noastră, a tuturor, pentru faptele sale. Astăzi, i-am acordat cu drag o diplomă de excelenţă din partea CJA.

Am avut plăcerea să cunosc dincolo de un poliţist profesionit, dedicat meseriei, un tânăr deosebit, implicat, inteligent, preocupat de ceea ce se întâmplă în comunitatea noastră. El este unul dintre arădenii cu care ne mândrim!”, a spus Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: O fetiţă a fost salvată din râul Mureş de un poliţist

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.