Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii arădeni au depistat toți minorii sesizați dispăruți

comunicat presaToți minorii sesizați dispăruți, de la începutul anului și până în prezent, la nivelul județului nostru, au fost depistați de către polițiștii arădeni.

La începutul anului 2016, în evidenţele Serviciului de Investigaţii Criminale se aflau înregistrate 31 cazuri de dispariţie. Din totalul persoanelor sesizate dispărute,  19 au fost minori (2 având vârsta sub 14 ani).

În perioada analizată au fost soluţionate 25 cazuri de dispariţie, din care 18 minori. În  cee ace privește cel de-al 19-lea minor sesizat ca dispărut, cercetările efectuate de către polițiști au evidențiat că acesta se află împreună cu mama sa în Franţa.

Majoritatea persoanelor sesizate ca dispărute sunt persoane care pleacă voluntar de la domicilii dar sunt și situații generate de către afecțiunile  medicale de care suferă  unele din acestea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *