Poliţiştii arădeni au continuat activităţile în „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”

Publicat de actualitati-arad in 30 Sep, 2015 | Parerea ta

DSC_0131„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, a continuat şi miercuri cu tema – Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului.

În cea de-a treia zi a manifestării „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” desfăşurate la nivel naţional, poliţiştii arădeni au distribuit materiale informativ-preventive arădenilor, pentru reducerea riscului de victimizare şi a furturilor în rândul acestora, în mai multe locaţii de pe raza municipiului şi judeţului Arad (parcările pieţelor agroalimentare, parcările marilor magazine şi a complexelor comerciale, sediile primăriilor şi a cabinetelor medicale din judeţ), oferind pliante cu sfaturi şi recomandări preventive pe tema furturilor din autoturisme şi din locuinţe.

De asemenea, poliţiştii au distribuit materiale informativ-preventive şi persoanelor care frecventează centrele de zi pentru vârstnici de pe raza municipiului Arad, transmiţând totodată cu această ocazie mesaje de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, din locuinţe, din buzunare şi poşete, cât şi din societăţi comerciale.

Activităţile preventive vor continua în această săptămână până la data de 2 octombrie a.c. şi cu celelalte teme prezentate la deschiderea manifestării „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare