Poliţiştii arădeni, alături de elevi, la începutul noului an şcolar  

Publicat de actualitati-arad in 14 Sep, 2015 | Parerea ta

2-1Peste 280 de poliţişti din cadrul IPJ Arad au acţionat suplimentar în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din municipiul şi judeţul Arad, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Din dispoziţia Şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre Tobă, emisă la nivel naţional, luni, 14 septembrie a.c., 284 de poliţişti arădeni au acţionat în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Cei 217 poliţişti de ordine publică, 31 de poliţişti de la rutieră, 2 de la prevenire şi 34 de poliţişti de la alte structuri, au fost prezenţi astăzi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor arădene, pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă.

Efectivele au fost prezente în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Totodată, cu această ocazie poliţiştii prezenţi la festivităţi au transmis mesajul Şefului Poliţiei Române, chestor general de poliţie Petre TOBĂ.

Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii arădeni în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice locale, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare.

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventive-educative.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare