Ziarul electronic al arădenilor

Polițiștii arădeni, alături de copii la „Școala Siguranței Tedi”

1Poliția Română este partener în programul educațional „Școala Siguranței Tedi”, prin intermediul căruia elevii de clasa I își însușesc informații utile pentru siguranța personală.

În cursul acestei sătămâni, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost alături de elevii claselor întâi de la Școala Generală Ștefan Cicio Pop din Arad.

Activităţile educative desfăşurate de polițiștii arădeni în cadrul programului „Școala Siguranței Tedi” vizează siguranţa în drum spre şcoală, siguranţa în şcoală, acasă şi în vacanță.

Activităţile s-au desfășurat pe baza materialelor educaţionale şi a scenariilor didactice din cadrul programului „Școala Siguranței Tedi”.

La finalul programului, copiii vor fi capabili să identifice situaţiile de risc  la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare la alte unități de invățământ înscrise în programul educațional „Școala Siguranței Tedi”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

IMG_0318

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.