Polițiști arădeni, judecați pentru purtare abuzivă

Publicat de actualitati-arad in 23 Feb, 2017 | Parerea ta

Doi agenți din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au fost trimiși în judecată, fiind acuzați că au înjurat și lovit trei persoane, care au avut nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată  a agenților Claudiu Ioan Dărăbuț şi Claudiu Romică Maleș, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de purtare abuzivă

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că agenții Dărăbuț și Maleș, în ziua de 21 iunie 2010, în timp ce efectuau serviciul de patrulare şi asigurare a siguranţei publice în zona OMV din cartierul, Grădişte din municipiul Arad, „au adresat injurii și au exercitat mai multe acte de violență asupra părților civile T.V.V. și P.I.V., fiecare dintre aceștia necesitând mai multe zile de îngrijirii medicale pentru vindecare“.

Totodată, mai spun procurorii, s-a mai stabilit că, ulterior, în data de 8 august 2010, aceeași inculpați au adresat injurii și au agresat-o pe M.A., care a suferit leziuni vindecabile în mai multe zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare