Ziarul electronic al arădenilor

Polițist amenințat cu cuțitul. Un arădean a vrut să-i fure telefonul

Un arădean este cercetat pentru tâlhărie, după ce a încercat să fure telefonul mobil al unui polițist de la Serviciul Județean de Transporturi.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, se afla într-un tren care circula pe relația Iași-Timișoara. La intrarea în localitatea Săvârșin, bărbatul a intrat în compartimentul în care se afla polițistul și, ameninând cu un cuțit, a sustras telefonul mobil.

„Utilizând un cuțit, a sustras un telefon mobil pe care însă nu a reușit să și-l însușească, fiind oprit și imobilizat de însăși persoana vătămată, un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara. Fapta tâlharului nu a putut fi dusă la îndeplinire, întrucât persoana vătămată, comisarul șef Nica Liviu Iion, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, cu fermitate a procedat la oprirea și și imobilizarea celui în cauză, reușind totodată și deposedarea lui de arma utilizată“, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Bărbatul a fost condus de polițist la sediul Serviciului Județean de Transporturi Arad, reușindu-se astfel indentificarea lui. Bărbatul are 45 de ani și este din Arad.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au procedat la reținerea celui în cauză pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca la expirarea măsurii, acesta sa fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată“, se mai menționează în comunicatul de presă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.