Ziarul electronic al arădenilor

Poliția Locală Arad: Inițiative în sprijinul comunității

Poliția Locală Arad marchează sosirea primăverii printr-o serie de inițiative menite a veni în sprijinul comunității.

Astfel, după ce campania intitulată „Biciclim în spiritul legii!”, de informare a participanților la trafic asupra prevederilor Codului Rutier,  a dat startul acțiunilor organizate anul acesta de Poliția Locală Arad, luna martie debutează cu noi provocări.

„NU violenței din curtea școlii!” este un proiect dedicat elevilor ciclului gimnazial din școlile arădene și are ca principal scop conștientizarea acestora asupra urmărilor nefaste ale violenței fizice și verbale.

În acest sens, în intervalul 1 martie-15 mai 2017, Poliția Locală Arad în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean organizează întrevederi cu elevii unităților de învățământ din municipiu care și-au manifestat interesul față de tema proiectului.

Cea de-a doua inițiativă a lunii martie este o campanie de informare a locuitorilor din municipiu asupra obligațiilor pe care le au atunci când aleg să își petreacă timpul liber alături de copii, în spațiile de joacă amenajate în vecinătatea blocurilor.

În colaborare cu administratorii de imobile, polițiștii locali îi vor informa pe arădeni asupra prevederilor HCLM 18/2017- privind Regulamentul de organizare și utilizare a locurilor de joacă din municipiul Arad. Campania constă în discuții ale reprezentanților Poliției Locale Arad cu administratorii blocurilor care au în apropiere spații de joacă. În urma acestor dialoguri, setul de reguli cuprins în HCLM 18/2017 le va fi adus la cunoștință arădenilor prin poziționarea la avizierele blocurilor  a unor afișe de informare.

 Campania de informare debutează la data de 1 martie și se va derula până în data de 1 iunie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Poliției Locale Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.