Ziarul electronic al arădenilor

Poetul Diasporei candidează pe listele PRM la Arad

1viorel-boldisPoetul Viorel Boldiş va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele Partidului România Mare (PRM), pentru un mandat de senator, în circumscripţia nr. 2 – judeţul Arad.

„Supranumit Poetul Diasporei, Viorel Boldiş s-a remarcat prin poeziile sale, citite şi ascultate de milioane de români, precum şi prin publicarea unor cărţi ilustrate pentru copii“, se arată într-un comunicat de presă remis de PRM.

„Mă bucur că mi s-a dat această ocazie, cu atât mai mult cu cât acest partid s-a oferit să sprijine, dacă va exista ocazia, cu orice iniţiativă legislativă propusă de mine în favoarea Diasporei“, a declarat Viorel Boldiş, precizând că „atunci când am decis să intru în politică am vrut să o fac pe listele unui partid patriotic şi PRM a fost, este şi va rămâne singurul partid autentic naţionalist din România. Nu aş fi acceptat niciodată să candidez pe listele vreunui partid care de 26 de ani a distrus România“.

Partidul România Mare consideră că, prin actuala lege electorală, românii care trăiesc în afara graniţelor ţării sunt dezavantajaţi, în contextul în care, în ultimii 10 ani, Diaspora a jucat un rol important în alegerile parlamentare sau prezidenţiale din România.

Viorel Boldiș s-a născut în 16 martie 1966 în Oradea și a lucrat ca jurnalist la un ziar local, unde a fost redactor-şef.

Din anul 1996 trăieşte în Italia, la Brescia.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *