Podul de pontoane din Micălaca a fost distrus

Publicat de actualitati-arad in 23 May, 2014 | Parerea ta

IMG_20140523_125704GALERIE FOTO Podul de pontoane peste râul Mureș din zona cartierului arădean Micălaca, pe care se face accesul la Ștrandul Neptun, a fost distrus în cursul nopții de joi spre vineri.

Conform autorităților, persoane rămase încă necunoscute au desfăcut pontoanele de cablul de care erau ancorate. Incidentul a avut loc ]n jurul orei 3.00.

Astfel, podul de pontoane din zona cartierului Micălaca s-a deplasat în aval circa un kilometru și u ajuns lângă celălalt pod de pontoane peste râul Mureș aflat în zona Perla Mureșului.

„A fost solicitată intervenția Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar împreună cu echipele Primăriei s-a reușit recuperarea și punerea la mal în siguranță a pontoanelor. În urma verificărilor s-a constatat că incidentul a fost provocat de persoane neidentificate care au desfăcut cablurile de ancorare a pontoanelor podului din zona Micălaca. Această acțiune iresponsabilă care a pus în pericol vieți omenești s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale“, a declarat Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare