Ziarul electronic al arădenilor

PNL: „Primarul din Pâncota tolerează înecarea orașului în gunoaie”

O groapă neautorizată de deșeuri i-a determinat pe localnici să sesizeze instituțiile responsabile de Sănătatea Publică, întrucât groapa de gunoi este un focar de infecție.

Populația este revoltată că gunoaiele ajung pe terenurile agricole, iar vacile și caprele ajung să mănânce din gunoaie. Așadar nu numai mirosul neplăcut le dă oamenilor bătăi de cap.

„Periodic, groapa neautorizată de gunoi este incendiată și Pâncota este cuprinsă de un fum gros, cu miros groaznic. Ne temem pentru sănătatea copiilor noștri, iar faptul că animalele ajung să mănânce dintre gunoaie poate reprezenta o problemă nu numai pentru noi, cei din Pâncota“, se arată într-un comunicat al organizației PNL Pâncota.

Liberalii fac un apel nu numai la autoritățile locale și la instituțiile de control, ci și la cetățeni, să nu depoziteze deșeurile la groapa de gunoi ilegală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.