PNL: „Primarul din Pâncota tolerează înecarea orașului în gunoaie”

Publicat de actualitati-arad in 13 Sep, 2017 | Parerea ta

O groapă neautorizată de deșeuri i-a determinat pe localnici să sesizeze instituțiile responsabile de Sănătatea Publică, întrucât groapa de gunoi este un focar de infecție.

Populația este revoltată că gunoaiele ajung pe terenurile agricole, iar vacile și caprele ajung să mănânce din gunoaie. Așadar nu numai mirosul neplăcut le dă oamenilor bătăi de cap.

„Periodic, groapa neautorizată de gunoi este incendiată și Pâncota este cuprinsă de un fum gros, cu miros groaznic. Ne temem pentru sănătatea copiilor noștri, iar faptul că animalele ajung să mănânce dintre gunoaie poate reprezenta o problemă nu numai pentru noi, cei din Pâncota“, se arată într-un comunicat al organizației PNL Pâncota.

Liberalii fac un apel nu numai la autoritățile locale și la instituțiile de control, ci și la cetățeni, să nu depoziteze deșeurile la groapa de gunoi ilegală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare