PNL Bârzava: „Cea mai importantă realizare a primarului comunei: s-a pozat cu un elicopter”

Publicat de actualitati-arad in 12 Sep, 2017 | Parerea ta

„Am văzut pe Facebook cea mai importantă realizare de anul acesta a primarului de la Bârzava: s-a pozat cu un elicopter.

Și nu orice elicopter, ci acela al executantului lucrării de reparații la drumul Căpruța-Groșii Noi! Localnicii așteaptă de o viață repararea drumului dintre Căpruța și Groșii Noi. În loc să le comunice termenul de finalizare, domnul primar îi sfidează pe cetățeni pozând ostentativ ca un baron local.

Asta este explicația pentru care Bârzava bate pasul pe loc – în loc să se străduiască să dezvolte comuna, primarul este braț la braț cu investitorii si nici măcar nu se mai deranjează să facă un secret din asta!

Poate că această ilustrată cu elicopterul va deschide în sfârșit și ochii organelor de control care vor începe să facă legăturile logice care se impun”, se arată într-un comunicat al organizației PNL Bârzava.

Liberalii susțin că localnicii din Bârzava nu de parade cu elicoptere au nevoie, ci de cineva căruia să îi pese de problemele lor.

Iar faptul că la Bârzava lucrările lasă de dorit și locuitorii comunei sunt terorizați de autoritațile locale se datorează și faptului că soția primarului, din cate spun locuitorii comunei, conduce de fapt localitatea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare