Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad vs. Marius Sulincean (PSD)

Iustin Cionca nu ratează nicio ocazie să le arate arădenilor cât de slab președinte de Consiliu județean este, cât de străine îi sunt problemele județului, în special cele legate de administrație.

Președintele CJA se face de râs, prin intermediul unui comunicat de presă, dovedind că nu cunoaște proiectele finanțate de guvern prin PNDL, dar nici detalii cu privire la Masterplanul de Apă și Canal.

„Aud tot mai des colegi din Consiliul județean, inclusiv de la PNL, angajați ai CJA, primari din județ, de diferite culori politice spunând despre domnul Cionca, că ar fi cel mai slab președinte al CJA de la înființarea instituției și până în prezent, că nu pricepe nici măcar cum funcționează Consiliul județean. Pe zi ce trece, Iustin Cionca ne demonstrează că lucrurile stau așa cum spune lumea, că are grave carențe în ceea ce administrarea județului, dar și o lipsă crasă de informații, cu privire la problemele din județul nostru.

Ultima ieșire a domnului Cionca, în problema lipsei apei potabile din mai multe localități din județ, ne face să credem că președintele CJA este efectiv paralel cu administrația, că nu cunoaște nici cele mai elementare detalii despre Masterplanul de Apă – Canal și nici măcar nu a avut bunăvoința să se documenteze cu privire la proiectele finanțate în județul Arad pe PNDL, despre care vorbește mult, dar în necunoștință de cauză. Pare că domnul Cionca este o simplă marionetă în acel scaun, altfel nu ne explicăm de unde vin aceste gafe pe care le comite zi de zi.

Fiind în afara subiectului, Iustin Cionca lansează un atac tipic foștilor pedeliști la adresa parlamentarilor PSD, pe care îi acuză că nu au adus bani pentru a rezolva problema apei la Șilindia. În realitate, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, comuna Șilindia a primit suma de 5,8 milioane de lei pentru «înființare rețea de alimentare cu apă».

Ca să ne convingă până la capăt de faptul că ocupă degeaba scaunul de președinte CJA, Cionca plusează și ne anunță că problema apei de la Almaș, Dieci sau Brazii e în mâinile administrațiilor locale și că parlamentarii PSD ar fi trebuit să sprijine primăriile respective să obțină bani prin PNDL.

Mai întâi, domnule Cionca, sunteți într-o mare eroare și ne dovediți că habar nu aveți de ceea ce se întâmplă pe moșia CJA.  Toate aceste localități sunt cuprinse în Masterplanul de Apă și Canal, fiind membre în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare Judeţul Arad, deci problemele cu privire la rețeaua de apă trebuie rezolvate prin Compania de Apă, din subordinea CJA, în administrarea căreia se află acele rețele. În al doilea rând, parlamentarii PSD nu aveau cum să sprijine aceste comune să obțină fonduri pentru rețeaua de apă, atâta timp cât prin PNDL nu se finanțează investiții care sunt cuprinse în alte programe, inclusiv europene, cum e cazul Masterplanului Apă – Canal.

Iar ca lucrurile să fie clare până la capăt în privința competenței președintelui CJA, Cionca își dă un autogol de zile mari, acuzând parlamentarii PSD că nu au adus bani în aceste comune, pe PNDL. Păi, hotărâți-vă, domnule Cionca! Acum două zile spuneați că parlamentarii PSD nu au legătură cu cele 644 de milioane de lei primite de la Guvern, pe PNDL, în județul Arad. Dacă domnii parlamentari nu au adus acei bani, nu au nicio legătură cu PNDL, după cum ați afirmat, cum ar putea să aducă bani pentru Dieci, Almaș sau Brazii ?

Nu credeți că ar fi cazul, domnule Cionca, să lăsați demagogia deoparte, să nu mai acceptați ca cei din biroul de propagandă să vă bage vorbe-n gură, să vă facă zilnic de râs, și să vă apucați de administrarea județului? Încă mai aveți o șansă să nu rămâneți în istoria Aradului ca cel mai slab și mai nepregătit președinte de Consiliu județean.

Ar fi păcat să o ratați, continuând cu astfel de strategii, care nu vor avea alt efect decât convingerea oamenilor că funcția de președinte este o pălărie mult prea mare pentru dumneavoastră“, declară Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţran.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

***

PNL Arad: „Consilierul județean Sulincean nu știe, nu citește, dar vorbește!”

Ultimele declarații ale lui Marius Sulincean sunt o dovadă că omul nu citește, dar vorbește. Fraze fără logică, jigniri în loc de argumente, o exprimare la nivel de școală generală – asta înseamnă comunicarea lui Marius Sulincean.

Ieșirile rușinoase în decor ale consilierului județean pesedist Marius Sulincean nu mai sunt o noutate pentru nimeni. Omul nu știe, nu face, dar comentează. De altfel, ăsta este modelul PSD Arad.

Ca șefii lui de la partid, nu înțelege ce înseamnă administrația județului sau funcționarea instituțiilor, dar asta nu îl împiedică să își dea cu părerea. Acesta este motivul pentru care arădenii niciodată nu le-au acordat și nu le vor acorda încrederea să conducă județul Arad. Cu genul acesta de discurs, cu genul acesta de oameni, nu întâmplător PSD Arad este pe ultimele locuri din țară, acolo unde vrea să tragă după el și județul!

Pesediștii nu respectă Aradul și sunt incapabili să aducă bani pentru arădeni. Dar tot ei dau lecții prin comunicate de presă ilogice și hazlii, în care se pretind mari cunoscători.

PSD a aruncat județul Arad în coada județelor care primesc bani de la stat. Din slugărnicie, pesediștii arădeni în loc să ceară Guvernului să respect județul nostru, se rățoiesc la arădenii nemulțumiți că suntem pe locul 35 din 41, la nivel național, la banii repartizați, deși suntem printre primii cinci la cotizații. Nu numai exprimarea acestor pesediști este comunistă, ci și metodele; o dovadă că societatea a evoluat, dar ei nu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.