PNL Arad: Nehotărâtul Duruș este preocupat de directori, nu de cetățeni

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPNL Arad constată cu dezamăgire că pe domnul Daniel Duruș, consilier județean din partea PC/ALDE/independent/PSD sau cine mai știe din partea cui, îl preocupă mai mult soarta directorilor din subordinea Consiliului Județean și cu ce circulă aceștia, decât viața și nevoile cetățenilor județului Arad, cetățeni pe care teoretic îi reprezintă.

Arădenii au primit astăzi încă o mostră de ipocrizie din partea acestui consilier județean care, în loc să ceară Guvernului, împreună cu ceilalți colegi ai lui din PSD și ALDE, să finalizeze pasajele Aradului, să demareze proiectul de intubare a Canalului Mureșel sau să găsească soluții pentru seceta care s-a abătut asupra recoltelor fermierilor, este preocupat de mijloacele de transport cu care circulă anumiți directori.

În cazul în care a uitat, îi reamintim domnului Duruș că, cetățenii care l-au votat, au făcut-o pentru a le reprezenta interesele și pentru a se zbate pentru nevoile lor, nicidecum pentru a reprezenta interesele unor grupuri sau ale unor partide.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Daniel Duruş: „Interimarul de la CJ Arad împarte maşini şi funcţii“

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare