Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad: La Chișineu-Criș, consilierii PSD și-au dat seama că nu se urmăresc interesele cetățenilor

comunicat presaTrei consilieri locali PSD din Chișineu Criș refuză să mai gireze calitatea îndoielnică a actului administrativ asumat de social-democrații conduși de primarul Gheorghe Burdan!

Nemulțumiți că orașul bate pasul pe loc și bugetul mare al localității este folosit mai degrabă pentru acțiuni de imagine decât pentru lucrări de substanță, cei trei și-au anunțat plecarea din PSD.

Consilierii locali din Chișineu Criș sesizează un decalaj imens între sumele foarte mari de bani care se cheltuiesc de către primărie și felul în care arată orașul. Ei nu sunt mulțumiți nici de ritmul bătrânesc al administrației locale.

Astfel, Răsiga Ancuța, Popovici Ioan și Torsan Teodor au decis să plece din echipa PSD, condusă de primarul Gheorghe Burdan, și vor lucra împreună cu echipa PNL și candidatul PNL la primăria orașului Chișineu Criș,  pentru realizarea unui proiect administrativ corect față de cetățean și echitabil prin prisma sumelor disponibile în buget.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *