Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad: Distrugătorii școlii arădene simulează conferințe educaționale

comunicat presaSub pretextul unei conferințe despre educație, PSD Arad a mobilizat la Lipova directori de școli din județ.

În realitate, este vorba despre o ședință propagandistică, lucru demonstrat și de componența prezidiului – 100% PSD!

Ce le-a putut transmite profesorilor Gianina Ignuța, președintele organizației de femei PSD? Sau Ștefan Dalca, probabil cel mai șters parlamentar din istoria Aradului, remarcat doar prin desele sale migrări de la un partid la altul? Dar Dorel Căprar, președintele local al unui partid care îi disprețuiește pe arădeni și a luat banii județului să îi mute în fieful senatorului de Dolj Mihai Fifor?

Ori Florin Tripa, prezent în sală, arhetipul incoerenței? Să nu mai amintim de alți primari pesediști aduși la Lipova, din localități unde școlile sunt pe ultimul loc în preocupările administrației.

Conferința „educațională”, cum stângaci au denumit-o stângiștii, a fost de fapt o încercare penibilă de racolare a unor intelectuali care au participat de bun simț la întâlnire dar s-au lămurit că este doar încă un puseu electoral pesedist.

Cireașa de pe tort o reprezintă prezența la „conferință” a distrugătoarei învățământului profesional, Ecaterina Andronescu, care a lăsat țara fără meseriași și și-a bătut joc de viitorul majorității copiilor de la țară!

Întâlnirea de la Lipova este o ofensă adusă educației arădene. Și locul ales poate fi considerat simbolic pentru felul cum se pricepe PSD la învățământ.

Liceul Athanasie Marienescu, o școală importantă și bună din județ, cu elevi și profesori de calitate, se distruge accelerat, sub privirea unei administrații pesediste incompetente și ignorante. Imaginea acestui liceu reflectă de fapt cât sunt de pricepuți și de interesați pesediștii când este vorba de sistemul de educație.

Din păcate, văzând organizatorii, constatăm cu tristețe că au ajuns să țină lecții despre școală oameni care nu au prea trecut prin ea. Sau au trecut degeaba.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.