Ziarul electronic al arădenilor

PNL Arad: Cine reanimează Lipova strivită de neputința pesedistului Jichici?

comunicat presaCel mai prăpădit oraș din tot județul Arad este Lipova. Nu fiindcă nu ar avea istorie sau potențial, pentru că la aceste capitole excelează.

Are, însă, un primar slab, care a strivit în ultimii patru ani dezvoltarea orașului.

Pesedistul Jichici a curmat tot centrul orașului și i-a băgat pe lipovani în noroi până la gât!

A lăsat școlile să se prăpădească, iar cazul liceului Atanasie Marienescu, un monument de arhitectură pe care numai Dumnezeu îl mai tine închegat, este cel mai grăitor exemplu al eșecului administrativ al acestui primar. Dar unde nu a eșuat primarul Jichici?

Cu spitalul a fost o ratare monumentală, cu sportul a dat-o în bară, străzile le-a lăsat să se strice și apoi a dat banii pe reparații scumpe, bazarul turcesc e o rușine națională, lipovanii fac naveta în alte orașe să muncească.

O rușine monumentală – asta au fost ultimii patru ani în istoria orașului! Cine reanimează Lipova strivită de neputința pesedistului Jichici?!

La nivelul județului Arad numai PNL are o strategie pentru toate localitățile județului. Restul comentează și bârfesc și, așa cum se vede din cazul acestui primar, eșuează!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *