Ziarul electronic al arădenilor

PNL acuză: Abuz incalificabil la Chișineu Criș. Poliția Locală, gherilă de intimidare a opoziției

comunicat presaLansarea candidaților de consilieri locali ai formațiunii Partidul Popular Maghiar din Transilvania, care susține îl pentru funcția de primar pe candidatul PNL Claudiu  Drăgan, a fost  blocată la Chișineu Criș, sâmbătă seara, în urma presiunilor puse asupra proprietarului spațiului unde urma să aibă loc evenimentul.

Rezultatul intimidărilor a fost închiderea localului și împiedicarea evenimentului programat. Este o situație fără precedent, care pune în lumină modul dictatorial de conducere cu care s-a deprins actuala conducere a orașului. Și ăsta este un motiv să schimbăm administrația locală îmbătrânită și să aducem oameni noi, tineri, care nu sunt obișnuiți cu metodele dinainte de Revoluție!

Să se asigure că lansarea candidaților nu va avea loc, la fața locului a fost dirijată Poliția Locală! Parcă ar fi fost cel mai periculos loc de pe planetă, atâția polițiști mișunau la fața locului. Localnicii chiar se întrebau dacă e vreo alertă teoristă la Chișineu Criș, dar când au aflat adevăratul motiv al descinderii polițiștilor locali au fost de acord cu toții că aceste tehnici de intimidare trebuie să înceteze odată cu alegerile locale.

Chișineu Criș trebuie să scape de vechile metehne și să întinerească, să aibă un suflu nou, cu o administrație locală corectă și responsabilă. Să devină un oraș în care niciun cetățean nu este sabotat, indiferent cât de mult s-ar teme primarul că își va pierde scaunul și majoritatea în Consiliul Local!

A venit timpul schimbării la Chișineu Criș! După 25 de ani, acest tip de politică și de administrație trebuie înlocuită cu una tinerească, dinamică și calată pe nevoile cetățenilor, nu ale conducerii orașului!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *