Ploaia face victime. Primăria cere sancționarea directorului SC Apă Canal

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2013 | Parerea ta

banateanConducerea Primăriei Arad a cerut, miercuri, sancționarea directorului executiv de la SC Apă Canal SA, considerând că este „incapabil“ să asigure funcționarea sistemului de canalizare din oraș în timpul ploilor.

Cererea Primăriei a fost făcută după ce în cursul zilei de miercuri câteva zone din municipiu au fost inundate în timpul unei ploi abundente.

„Primăria Municipiului Arad solicită Consiliului de Administrație al Companiei de Apă și Canal SA măsuri de sancționare a managerului executiv, dl. Bănățean Gheorghe (foto), care s-a dovedit incapabil să asigure funcționarea sistemului de canalizare pe care îl gestionează“, se menționează într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, „municipalitatea consideră că este inadmisibil să se inunde artere mari de circulație din oraș la fiecare ploaie“.

„Primim de ani de zile de la responsabilii Companiei de canalizare același răspuns nepăsător «reteaua nu face față». Chiar astăzi s-a inundat Pasajul Voinicilor și Bd.Titulescu, iar intervenția Companiei de Apă și Canalizare  a fost  o nouă probă de incompetență și dezinteres, cu  toate că Primăria a pus la dispoziție toate resursele necesare“, se mai menționează în comunicatul de presă remis de Primăria Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare