Ziarul electronic al arădenilor

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor s-a lansat la Arad

siposPlatforma Acţiunea Civică a Tinerilor s-a lansat în Arad. Organizaţia judeţeană va fi condusă de tânărul Alexandru Şipoş.

„Am decis să mă alătur PACT pentru a reprezenta interesele arădenilor şi în special al tinerilor.  Consider că avem nevoie de o schimbare a actualei clase politice şi PACT înseamnă viitorul. Sunt născut şi crescut în Arad, cunosc problemele cetățenilor si am încredere  ca împreuna cu susținerea celor de la PACT voi reuși să fac o schimbare. Reprezint tinerii si interesele cetățenilor, nu ale partidelor vechi, pline de corupți. Îi chem alături de mine pe toţi cetăţenii implicaţi din Arad să vină alături de noi pentru a construi o alternativă reală”, a declarat Alexandru Şipoş (foto).

PACT reunește „tinerii” – nu atât ca vârstă, cât mai ales ca spirit — toți cetățenii care încă mai cred în șansa unui viitor mai bun pentru România și își asumă responsabilitatea de a acționa împreună pentru acest ideal.

PACT are o orientare politică de centru și militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității. Proiectul de țară asumat este atingerea într-o generație a nivelului mediei UE pentru toți indicatorii fundamentali de dezvoltare.

Demersul nostru se bazează pe patru principii fundamentale: Profesionalism, Acțiune, Comunitate, Transparență. Într-un cuvânt: PACT.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Acţiunea Civică a Tinerilor. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *