Pietoni amendați de polițiștii locali din Arad

Publicat de actualitati-arad in 18 Oct, 2016 | Parerea ta

3Au trecut strada deși culoarea semaforului nu era verde și au fost amendați.

Este vorba despre pietonii surprinși de polițiștii locali traversând străzile din centrul orașului pe culoarea roșie a semaforului.

Un număr de 32 de procese verbale au întocmit polițiștii locali din cadrul Serviciului de Circulație pe Drumurile Publice, în doar două zile, arădenilor care au traversat strada deși culoarea semaforului era roșie.

Acțiunea derulată de reprezentanții Serviciului de Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Arad în zilele de 17 și 18 octombrie 2016 a avut rolul de a-i disciplina pe pietoni, în scopul evitării producerii unor evenimente rutiere și al protejării integrității fiecăruia dintre arădeni.

Potrivit prevederilor art.60 din H.G. 1391/2006 – pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002(republicată) – privind circulația pe drumul public, amenda pe care o riscă pietonii indisciplinați este de 250 de lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Poliției Locale Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare