Piept de pui cu ciuperci în sos de smântână

Publicat de actualitati-arad in 15 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

o bucată piept pui (aprox 200-300 gr)

o caserolă ciuperci pleurotus (aprox 500 gr)

300 gr smântână

4-5 căței usturoi

oregano

sare

3 lg ulei masline

Mod de preparare:

Pieptul se spală și se taie cubulețe. Ciupercile se spală și se lasă un pic la scurs, după care se toacă grosier.

Usturoiul se curăță și se zdrobește cu un cuțit.

Într-o tigaie, se pun la încins un pic de ulei masline, cățeii de usturoi și pieptul de pui. Se lasă să se rumenească bine, după care se adaugă ciupercile taiate. Se presară un pic de sare și se lasă să fiarbă în zeama care se formează de la ciuperci.

Într-o cană, se amestecă pic de ulei masline, oregano și smântâna si se toarnă toată compoziția peste ciuperci. Se lasă la fiert încă vreo 20 min până când scade zeama și se formează un sos mai gros. Se poate servi cu mămăliguță caldă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare