Piața Miorița din Micălaca va fi modernizată

Publicat de actualitati-arad in 14 Apr, 2016 | Parerea ta

1Piaţa agroalimentară Mioriţa din cartierul arădean Micălaca va fi modernizată, urmând să fie complet acoperită, valoarea investiției fiind de peste 2 milioane de lei.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a spus că locul actualelor tarabe din Piața Miorița va fi luat de o hală agroalimentară cu aer condiționat, cu instalații și dotări la nivelul standardelor modern, pentru a îndeplini toate condițiile sanitare de desfacere a produselor.

„În interior vor fi clar definite zonele pentru vânzarea produselor de panificație, carne, lactate, apicole și legume-fructe. Hala va avea grupuri sanitare. Ne-a preocupat permanent îmbunătățirea calității serviciilor oferite în piețele din municipiul Arad. Cea mai mare transformare pe care am făcut-o a fost probabil în Piața Fortuna. Modernizările au urmat în cartierele Alfa, Grădiște dar și în piețele din zona centrală Piața Mihai Viteazu și Piața Catedralei. A venit rândul Pieței Miorița unde vom construi o hală agro-alimentară cu condiții moderne, cu temperatură constanta vara și iarna“, a declarat Gheorghe Falcă.

Conform primarului, se va menține suprafața de aproximativ 600 metri pătrați ai pieței, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 2 milioane de lei plus TVA.

piata miorita 1

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare