Ziarul electronic al arădenilor

„Petreceri de vis“. Ce rochii își pot alege viitoarele mirese

GALERIE FOTO Rochii de mireasă cu 2.000 de fluturi, cu pietre prețioase sau inspirate după modele din Dubai sunt câteva dintre ofertele prezentate la Târgul „Petreceri de vis“, pentru tinerele care vor să se căsătorească în acest an.

Cea de-a X-a ediție a Târgului „Petreceri de vis“ s-a deschis, vineri, la Complexul Expo Arad, unde își prezintă ofertele firme din România și Ungaria.

În cele trei zile de desfășurare a evenimentului, firmele de profil prezintă oferte de produse, de servicii și cele mai importante noutăți din domeniu: rochii și accesorii pentru  mirese, costume și accesorii pentru miri, ținute pentru ocazii speciale, lenjerie intimă, bijuterii și accesorii, pantofi, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare,  jocuri de artificii, coafuri și machiaj, oferte turistice pentru luna de miere, servicii de catering, torturi și prăjituri și multe altele.

Printre rochiile de mireasă prezentate la târg se află una confecționată din dantelă provenită din Belarus, croită după un model din Dubai și ornată cu cristale și pietre prețioase.

„Am adus la târg un model de rochie din Dubai, din dantelă fină, cu spatele decupat decent și acoperit cu perle. Rochia are inserții cu pietre prețioase și semiprețioase, toate aplicate manual. O rochie asemănătoare a vrut să cumpere, inițial, și vedeta TV Bianca Drăgușanu“, a spus Florin Mariș, reprezentantul firmei care comercializează rochii de mireasă.

Florin Mariș mai prezintă la târg o rochie de mireasă cu aplicații tip fluturi, care sunt confecționați din același material ca și rochia.

„Rochia are aproximativ 2.000 de fluturi, care au fost desenați și apoi decupați cu laser și cusuți manual pe rochie. Pe lângă fluturi, rochia are inserții cu perle și paiete, este confecționată din 50 de metri de voal, are și crinolină“, a mai spus Florin Mariș.

Aceeași firmă pune la dispoziție fluturi confecționați din diverse materiale cu care poate fi decorat tortul de nuntă, pentru a se asorta cu rochia miresei.

Modelul de rochie din Dubai și cea cu fluturi au prețuri care variază între 1.000 și 2.000 de euro.

În ceea ce priveşte culoarea rochiei, producătorii susţin că viitoarele mirese preferă off-white, adică ivoire, crem, şampanie, rose.

Pentru miri, firmele expun costume confecţionate din stofă italiană, în culori negru cu alb, iar prețurile sunt între 1.000 şi 1.500 lei.

Totodată, la târg este prezentată și o mașină de epocă, care poate fi închiriată în ziua nunții pentru transporul miresei și mirelui.

Organizatorii de evenimente prezintă la târg modele pentru decorarea sălilor, cu flori naturale, multicolore și materiale în diverse culori, diferite modele de sticle pentru țuică sau vin, dar și borcănele cu miere de albine care sunt folosite ca mărturii.

Totodată, restaurantele prezintă diverse meniuri pentru petrecerea de nuntă, atât tradiționale, cât și exotice.

La târg, pentru petrecerile de nuntă, cofetăriile prezintă idei de torturi, prăjituri și candy bar.

Târgul „Petreceri de vis“ poate fi vizitat până duminică, la ora 17.00. Transportul la târg este gratuit, plecările fiind din oră în oră, din stația Podgoria.

text&foto: actualitati-arad.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *