Petiție on-line: „Salvați Parcul Eminescu din Arad“

Publicat de actualitati-arad in 29 Dec, 2014 | Parerea ta

10881728_822299374496298_8985119233174862702_n-300x201O petiție on-line, intitulată „Salvați Parcul Eminescu din Arad“, a fost lansată recent, iar printre cei care au semnat-o se află și arădeni stabiliți în alte județe sau în alte țări.

„Subsemnații semnatari ai prezentei petiții ne opunem intenției Primăriei Arad de desființare a Parcului Eminescu și de construire pe acea locație a unei parcări. Acest parc are vârsta Aradului și este unul din simbolurile orașului, drag nouă. Copiii, părinții, bunicii noștri, arădenii de azi și de mâine, cu toții avem nevoie de acest parc!“, este textul petiției on-line.

În câteva ore de la lansare, petiția a fost semnată de aproximativ 150 de persoane, printre care și arădeni care locuiesc în alte județe sau în alte țări.

Zilele trecute, pe rețeaua de socializare Facebook a fost creată o pagină dedicată Parcului „Eminescu“. Pagina „Salvați «Parcul Eminescu»“ a adunat aproximativ 2.800 de aprecieri.

Petiția on-line și pagina de facebook au fost lansate după ce a apărut informația că Primăria Arad intenționează să amenajeze un pasaj subteran pentru autovehicule și locuri de parcare în zona parcului „Mihai Eminescu“.

CITITI SI:

„Salvați «Parcul Eminescu»“

Pasaj subteran și parcare, în centrul Aradului

Marin Lupaș: Falcă încearcă din nou să distrugă parcurile arădene

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare