Peste 200 de firme arădene prezente în „Topul Naţional al Firmelor Private din România – TOP 2014“

Publicat de actualitati-arad in 29 Oct, 2015 | Parerea ta

bucuresti topLa mijlocul acestei săptămâni a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a XXIII-a ediţie a “Topului Naţional al Firmelor Private din România – TOP 2014”, cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri din România.

Trebuie subliniat că peste 200 de societăți arădene s-au regăsit în acest top, la diferite categorii.

Pentru prima oară în acest an, evenimentul s-a desfăşurat concomitent cu “Târgul Serviciilor/Produselor de Excelenţă pentru Întreprinderi” la care întreprinzătorii au avut posibilitatea participării cu un stand de prezentare şi promovare a produselor şi/sau serviciilor lor.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri şi “Oameni şi Companii”, asigurând recunoaşterea meritelor întreprinzătorilor şi promovarea celor mai performante întreprinderi.

Printre personalităţile care au participat la festivitatea de premiere a întreprinzătorilor s-au numărat: Victor Ponta – Primul Ministru al României, Andrei Dominic Gerea – Ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri, Eugen Teodorovici – Ministrul Finanţelor Publice, Rovana Plumb – Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice, Robert Aurelian Şova – Preşedinte CECCAR.

În cadrul evenimentului au fost premiate societăţile comerciale situate pe primele 3 locuri în: Clasamentele Generale la nivel naţional, pe categorii: microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii şi mari, Clasamentul Naţional pe domenii de activitate – cod CAEN (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii şi mari) fiind acordate şi Premii pentru Execenţă în Afaceri. Premierea s-a făcut pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut.

Festivitatea de premiere a întreprinzătorilor în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii a Topulului Naţional al Firmelor Private din România a fost finalizată cu prezentarea Rezoluţiei participanţilor, care susţine necesitatea adoptării de măsuri pentru realizarea priorităţilor majore pentru mediul de afaceri în 2016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CNIPMMR -FilialaArad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare