Ziarul electronic al arădenilor

Peste 2.500 de petarde, confiscate de jandarmi

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au continuat să desfășoare acțiuni specifice, care au avut drept scop protejarea populației împotriva unor activități ilicite de comerț, în zona piețelor din municipiul Arad.

Astfel, vineri  29 decembrie, jandarmii au depistat în Piața Fortuna o femeie și în Piața „Mihai Viteazul“ un bărbat, care ofereau spre comercializare trecătorilor, materiale pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, s-au descoperit asupra lor, peste 2.500 petarde.  Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză, le-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, constituie infracțíune conform Legii 126 din 1995 R.

În perioada următoare, jandarmii vor continua activitățile de prevenire și combatere a actelor de comerț cu astfel de materiale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.