Peste 2.500 de petarde, confiscate de jandarmi

Publicat de actualitati-arad in 29 Dec, 2017 | Parerea ta

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au continuat să desfășoare acțiuni specifice, care au avut drept scop protejarea populației împotriva unor activități ilicite de comerț, în zona piețelor din municipiul Arad.

Astfel, vineri  29 decembrie, jandarmii au depistat în Piața Fortuna o femeie și în Piața „Mihai Viteazul“ un bărbat, care ofereau spre comercializare trecătorilor, materiale pirotehnice.

În urma verificărilor efectuate, s-au descoperit asupra lor, peste 2.500 petarde.  Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză, le-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, constituie infracțíune conform Legii 126 din 1995 R.

În perioada următoare, jandarmii vor continua activitățile de prevenire și combatere a actelor de comerț cu astfel de materiale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare