Peste 1.500 de arădeni, la proiecția de film de la Ștrandul Neptun

Publicat de actualitati-arad in 24 Aug, 2015 | Parerea ta

foto film strand 1Timp de trei zile, între 21 și 23 august, arădenii au putut viziona trei filme de excepție, în prezența lui Mihai Chirilov, critic de film și director artistic al Transylvania International Film Festival (TIFF).

Chiar dacă vineri și sâmbătă soarele a fost capricios, organizatorii fiind nevoiți să ruleze filmele la Cinematograful Arta, arădenii au umplut sala de 250 de locuri a cinematografului.

Duminică, zeii au fost mai îngăduitori și filmul s-a mutat la Ștrandul Neptun, în zona bazinelor.

Peste 1500 de arădeni au urmărit filmul Gunoi (Trash), în regia lui Stephen Daldry, film distins cu marele premiu la Festivalul de la Roma și cel mai vizionat film străin de la TIFF-ul clujean, unde a fost proiectat în închiderea oficială.

Zilele Aradului sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură și susțin candidatura Aradului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare