Percheziţii la persoane suspectate că furau maşini din UE

Publicat de actualitati-arad in 16 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZece percheziţii au avut loc, sâmbătă, în Arad şi Hunedoara, la persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de hoţi de maşini care acţiona în ţări ale Uniunii Europene, 12 suspecţi fiind duşi la audieri de procurorii DIICOT Arad.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, zece percheziţii au avut loc în Arad şi Hunedoara, la persoane suspectate că furau maşini scumpe din Austria, Slovacia, Italia sau Germania.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Arad încearcă să destructureze o grupare de hoţi de maşini din care ar face parte inclusiv italieni, astfel că se colaborează cu autorităţile din peninsulă.

Conform surselor citate, membrii grupării închiriau maşini scumpe din ţări ale UE şi la aduceau în România, unde le declarau furate, apoi le dezmembrau pentru a li se pierde urma, autoturismele fiind vândute pe bucăţi.

Anchetatorii caută un autoturism de lux care a rămas în Ungaria, pentru că hoţii nu au reuşit să-l aducă în ţară.

Procurorii au ridicat pentru audieri 12 suspecţi, urmând să stabilească eventualele legături ale acestora cu furturile şi cu alţi infractori din Italia.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare